Θα θέλατε κάποια ιατρική γνωμάτευση για θέματα νευρολογικής φύσεως ή να ενημερωθείτε υπεύθυνα για εκφυλιστικές παθήσεις του νευρικού συστήματος από έμπειρους ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ ΑΘΗΝΑ; Ο ιατρός Νευρολόγος Αθήνα ασχολείται με παθήσεις,ασθένειες και σύνδρομα του νευρικού συστήματος,του μυϊκού συστήματος και των νευρομυϊκών συνάψεων. Βρείτε Νευρολόγους στην Αθήνα και ενημερωθείτε επί διαφόρων νευρολογικών παθήσεων, όπως νόσος πάρκινσον, δυστονία, τρόμος (τρέμουλο) και άλλες κινητικές διαταραχές.

Οι νευρολογοι Αθηνα θα αξιολογήσουν την κινητική διαταραχή σας σε κάποιο νευρολογικό ιατρείο και θα εστιάσουν στη διάγνωση της υποκείμενης νόσου (εάν υπάρχει) προκειμένου να προτείνουν την κατάλληλη θεραπευτική πρόσεγγιση βάσει πρωτοκόλλου. Ο Νευρολόγος ενδέχεται να ζητήσει αντίστοιχες εξετάσεις κινητικότητας και αισθητικότητας σε κάποιο κέντρο στην Αθήνα ανάλογα με το πρόβλημα και το ιατρικό ιστορικό του ασθενή.

Πολλές νευρολογικές διαταραχές συνοδεύονται από ψυχιατρικά συμπτώματα και αντιστρόφως γι'αυτό σε αρκετές περιπτώσεις ο νευρολόγος είναι ταυτόχρονα και ψυχίατρος. Με τη σειρά τους οι ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΑΘΗΝΑ ειδικεύονται στη διάγνωση και θεραπεία ψυχικών διαταραχών.

Σχετικοί όροι: Νευρολόγος Αθήνα, Ψυχίατρος, ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ-ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΙ ΑΘΗΝΑ

Πάσχου Παρασκευή

Νευρολόγοι-Ψυχίατροι Αθήνα
3ης Σεπτεμβρίου 174, Αθήνα, 210-8668751

Μυλωνάκης Εμμανουήλ

Νευρολόγοι-Ψυχίατροι Αθήνα
Σίνα 14, Αθήνα, 210-8811370

Μυλωνάκη Τριανταφυλλιά

Νευρολόγοι-Ψυχίατροι Αθήνα
Τιμάρχου 1, Αθήνα, 210-7216872

Κορκονδείλας Μιχαήλ

Νευρολόγοι-Ψυχίατροι Αθήνα
Πατριάρχου Ιωακείμ 48-50, Αθήνα, 210-7234002

Γιαννακούρας Ιωάννης

Νευρολόγοι-Ψυχίατροι Αθήνα
Καρτάλη 6, Αθήνα (Πλατεία Μαβίλη), 210-7787980

Γαστουνιώτης Παναγιώτης

Νευρολόγοι-Ψυχίατροι Αθήνα
Πατησίων 141, Αθήνα, 210-8671100

Μικρόπουλος Χαρίλαος

Νευρολόγοι-Ψυχίατροι Αθήνα
Υψηλάντου 41, Αθήνα, 210-7217727
Σελίδες Αποτελεσμάτων:
Νέα "GO" Υπηρεσία!
Δίκτυο Οδηγών GO
    Προβληθείτε στο δίκτυο επαγγελματικών οδηγών GO και ξεχωρίσετε στο Internet έξυπνα και οικονομικά.
Προτεινόμενα
Λογοθεραπεία Νέος Κόσμος Τέντες Πέργκολες Αθήνα Ταμειακές μηχανές Αθήνα Μεταφορές-Μετακομίσεις Αθήνα Μπαταρίες Αυτοκινήτων Ορθοπεδικά και Ανατομικά Είδη Αθήνα