Ευρέση ανά Περιοχή Δήμου Αθηναίων: 

Βιογραφικό

Η Κλέα Μπάρλου είναι απόφοιτος ψυχολογίας του University of Westminster της Μεγάλης Βρετανίας και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στην Λογικοθυμική & Γνωσιακή - Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία, από το Goldsmiths, University of London της Μεγάλης Βρετανίας υπό την καθοδήγηση του Prof. Windy Dryden (συν-ιδρυτή αυτής της θεραπευτικής προσέγγισης και επόπτη διεθνούς αναγνώρισης).

Είναι κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος και εργάζεται ιδιωτικά από το 2012. Είναι επιστημονικός συνεργάτης στην Μονάδα Διαταραχής Πρόσληψης Τροφής και στο Τμήμα Διαλεκτικής Συμπεριφορικής Θεραπείας της Α’ Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής Κλινικής του Αιγινητείου Νοσοκομείου.

Ειδικεύτηκε στην Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία Πασχόντων από Διαταραχή Πρόσληψης Τροφής στην Ελληνική Εταιρεία Έρευνας της Συμπεριφοράς και ανέλαβε θεραπεία περιστατικών υπό την εποπτεία της Α’ Πανεπιστημιακής Κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ολοκληρώνοντας την εκπαίδευση της στο Dialectical Behavioral Therapy Foundational Training του Linehan Institute -Behavioral Tech, ειδικεύεται στην Διαλεκτική Συμπεριφορική Θεραπεία με ανάληψη περιστατικών και εποπτεία από την Α΄Πανεπιστημιακή Ψυχιατρική Κλινική του Αιγινητείου Νοσοκομείου.

Στα πλαίσια τις δια βιου μάθησης, παρακολουθεί το μετεκπαιδευτικό σεμινάριο Κλινικής Ψυχοπαθολογίας που διοργανώνεται από την Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αιγινητείου Νοσοκομείου και το Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής (Ε.Π.Ι.Ψ.Υ.) και η εταιρεία Προαγωγή της Γνώσης στις Ψυχικές Διαταραχές.

Εργάστηκε στην Εταιρεία Αλτσχάιμερ Αθηνών όπου εξειδικεύτηκε στην νευροψυχολογική αξιολόγηση και στην ψυχοκοινωνική στήριξη των ατόμων με άνοια και των φροντιστών τους. ‘Έλαβε μέρος σε προγράμματα εκπαίδευσης επαγγελματιών υγείας και υλοποίησε έρευνες που αναρτήθηκαν σε διεθνή συνέδρια. Ως εξωτερικός συνεργάτης, εξακολουθεί να συμμετέχει σε ευρωπαϊκά προγράμματα εκπαίδευσης επαγγελματιών υγείας για την άνοια.

Υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης στο Ελληνικό Ινστιτούτο Λογικοθυμικής & Γνωσιακής Συμπεριφορικής Θεραπείας όπου κατείχε ενεργό ρόλο στην εκπαίδευση της προσέγγισης αυτής.

Δραστηριοποιήθηκε ψυχοθεραπευτικά στην Μεγάλη Βρετανία, σε δομές ψυχικής υγείας όπως το “Connaught Square Practice”, “Alcohol Resource Center” και “Westminster Drug Project” του Βρετανικού Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS), με στόχο την εξειδικευμένη ψυχοθεραπευτική παρέμβαση αλλά και την επανένταξη των πασχόντων στην κοινότητα.

Είναι ενεργό μέλος των:

- Britsh Psychological Society
- British Assocation for Behavioural & Cognitive Psychotherapies
- Association of Rational -Emotive Behaviour Therapy
- Fellow of the Hellenic Institute for Rational Emotive & Cognitive Behavioral Psychotherapy
- Σύλλογος Ελλήνων Ψυχολόγων - ΣΕΨ
Δίκτυο Οδηγών GO
    Προβληθείτε στο δίκτυο επαγγελματικών οδηγών GO και ξεχωρίσετε στο Internet έξυπνα και οικονομικά.
Προτεινόμενα
Ταμειακές μηχανές Αθήνα Ψυχολόγος Αθήνα Διαιτολόγος Ωδείο (Σχολή Μουσικής) Αθήνα Κουκάκι Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο Αθήνα Μεταφορές-Μετακομίσεις Αθήνα Διαιτολόγοι - Διατροφολόγοι Μπαταρίες Αυτοκινήτων 24 ώρες Τεχνικοί